HAWKING Benelux B.V.
prev
next

APPLICATIE VOORBEELD 1

News image

Magnesium onderdeel anodisch gelakt met ANOCLAD XL BLACK

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 2

News image

Vloerenwisser. Gereinigd met EKASIT 028, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005. Zuur verz...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 3

News image

Gesinterd staal. Gereinigd in SURFACLEAN 900. Zink gefosfateerd in SURFACOTE 333 Kathod...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 4

News image

De verschillende kleuren goud. De getoonde verlichtingsspot werd hoogglanzend vernikkeld ...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 5

News image

Hoofdsteuntje automobiel Hoogglanzend vernikkeld met ORION 4000 GG. en aansluitend verchr...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 6

News image

Bevestigingsonderdeel Gereinigd in SURFACLEAN V-149, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005....

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 7

News image

Scharnier uit RVS 304. Gereinigd in SURFASIT D-33/A Kathodisch gelakt in ALPHACLAD LB 90

Read more

Welkom bij Hawking Benelux BV

Zo bereikt u ons!

ONZE PARTNERS

KIESOW GmbH & Co.KG werd in 1921 opgericht in Berlijn als producent van polijstmiddelen. Het bedrijf werd in 1935 verkocht aan de familie Brinkmann en wordt heden bestuurd door de derde generatie. Direct na WO II werd in 1950 een groot deel van de activiteiten naar Detmold verplaatst.  Sindsdien zetelt hier de directie, boekhouding en vindt er de ontwikkeling van nieuwe processen plaats.  De KIESOW ondernemersgroep is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van chemische processen voor de behandeling en verfraaiing van producten uit metaal en kunststof.  Het leveringsprogramma omvat daarbij preparaten voor de industriële reiniging (ontvettingen), processen voor de galvanotechniek en nabehandelingssystemen (passiveringen en topcoats).  Daarnaast levert KIESOW fosfateer processen als voorbehandeling voor het nat-, poeder-, en HAWKING KTL lakken. Een continue kwaliteitscontrole zorgt voor een uitermate betrouwbaar product dat voldoet aan alle eisen van de klanten. Met recht kan dan ook over KIESOW gesproken worden alszijnde een leverancier met 'Alles voor de oppervlaktetechniek'! Bezoek daartoe ook de website:  www.kiesow.org.

HAWKING Electrotechnology Ltd werd op 1 januari 2009 opgericht als het resultaat van een buy-out door het huidge management. Het team dat nu bij HAWKING Electrotechnology Ltd werkzaam is heeft meer dan 25 jaar ervaring in de elektrolytische laktechnologie en heeft verkooppunten over heel de wereld. HAWKING Electrotechnology Ltd richt zich daarbij vooral op de ontwikkeling en marketing van polyurethaan (PU) ATL & KTL laksystemen die een goede UV bescherming en corrosiebescherming bieden en daarom als eindlaag buitengewoon geschikt zijn. Bezoek daartoe ook de website www.hawkingelectrotechnology.co.uk

Het is deze unieke combinatie tussen galvanotechniek en HAWKING PU laktechniek dat ongekende nieuwe mogelijkheden biedt voor zowel lak- als galvanische bedrijven.

 

Vught, juni 2010.

 

HAWKING Benelux BV
Willem-Alexanderlaan 5
NL - 5263 AZ Vught

Tel   : +31 (073) 656 52 32

KvK 's-Hertogenbosch: 17 20 52 17
BTW nr. NL818061492B01

...