HAWKING Benelux B.V.
prev
next

APPLICATIE VOORBEELD 1

News image

Magnesium onderdeel anodisch gelakt met ANOCLAD XL BLACK

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 2

News image

Vloerenwisser. Gereinigd met EKASIT 028, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005. Zuur verz...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 3

News image

Gesinterd staal. Gereinigd in SURFACLEAN 900. Zink gefosfateerd in SURFACOTE 333 Kathod...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 4

News image

De verschillende kleuren goud. De getoonde verlichtingsspot werd hoogglanzend vernikkeld ...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 5

News image

Hoofdsteuntje automobiel Hoogglanzend vernikkeld met ORION 4000 GG. en aansluitend verchr...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 6

News image

Bevestigingsonderdeel Gereinigd in SURFACLEAN V-149, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005....

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 7

News image

Scharnier uit RVS 304. Gereinigd in SURFASIT D-33/A Kathodisch gelakt in ALPHACLAD LB 90

Read more

Welkom bij Hawking Benelux BV

Zo bereikt u ons!

Zink


AZUR HT-4 BF

Het AZUR HT-4 BF proces is Kiesow Dr. Brinkmann nieuwste ontwikkeling op het gebied van de boorzuurvrij zuur verzinken. AZUR HT-4 BF is een uiterst robuust zwakzuur zuurzink proces op kaliumbasis. Het proces is geschikt voor toepassing in zowel rek- als trommelinstallatie. Het glansmiddelsysteem is niet brandbaar, AOX vrij, laagschuimend en heeft een zeer hoge uitolie temperatuur! Voor meer informatie zie ook AZUR HT-4.

 
AZUR HT-4

Het AZUR HT-4 proces is een uiterst robuust zuurzink proces of kaliumbasis. Het proces is geschikt voor toepassing in zowel rek- als trommelinstallatie. Het glansmiddelsysteem is niet brandbaar, AOX vrij en laagschuimend. Geen koperen warenstangen meer die in het schuim hangen en problemen kunnen veroorzaken. Het AZUR HT-4 proces heeft een hoge uitolietemperatuur dat de produktiezekerheid vergroot. Het AZUR HT-4 proces is tevens buitengewoon economisch in het gebruik. De zinkneerslagen verkregen uit het AZUR HT-4 proces zijn uiterst duktiel en hoogglanzend en laten zich eenvoudig in de blauwpassiveringen PROSEAL XZ-111, PROSEAL XZ-130, PROSEAL CF 270  of geelpassivering PROSEAL U-20/F nabehandelen. Het AZUR HT-4 proces is ook als boorzuurvrije variant verkrijgbaar!

 
TOPAS 3100

Het hoog rendement TOPAS 3100 is Kiesow Dr. Brinkmann meest succesvolle proces op het gebied van alkalisch verzinken. En terecht! Neerslagen verkregen met het TOPAS 3100 proces zijn uiterst ductiel, hoogglanzend en vrij van blistering ook bij hogere zinkconcentraties!  De procesvoering is door het toevoegen van slechts 2 komponenten eenvoudig. Daarbij is de glanzende dieptewerking van het TOPAS 3100 proces onovertroffen! Dit vertaalt zich direkt in een hogere output van uw hang- of trommelinstallatie! Ook de metaalverdeling is eenvoudig te sturen. De verkregen zinklagen laten zich mooi egaal blauw passiveren met PROSEAL XZ-111, PROSEAL XZ-130 of PROSEAL CF 270 en verkrijgen daarbij een goede corrosiebescherming in de zoutsproei test volgens DIN 50021 die veelal >> 48 uur tot eerste witte roest ligt. Het TOPAS 3100 proces vormt tevens een goede basis om diepzwarte zwart(III)passiveerlangen te verkrijgen in combinatie met SURFASEAL WL-60. Door toevoeging van het TOPAS 3100 FE component laat het zich eenvoudig omzetten op een zink/ijzer proces om tegemoet te komen aan de eisen van de automobielindustrie.

 


HAWKING Benelux BV
Willem-Alexanderlaan 5
NL - 5263 AZ Vught

Tel   : +31 (073) 656 52 32

KvK 's-Hertogenbosch: 17 20 52 17
BTW nr. NL818061492B01

...