HAWKING Benelux B.V.
prev
next

APPLICATIE VOORBEELD 1

News image

Magnesium onderdeel anodisch gelakt met ANOCLAD XL BLACK

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 2

News image

Vloerenwisser. Gereinigd met EKASIT 028, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005. Zuur verz...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 3

News image

Gesinterd staal. Gereinigd in SURFACLEAN 900. Zink gefosfateerd in SURFACOTE 333 Kathod...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 4

News image

De verschillende kleuren goud. De getoonde verlichtingsspot werd hoogglanzend vernikkeld ...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 5

News image

Hoofdsteuntje automobiel Hoogglanzend vernikkeld met ORION 4000 GG. en aansluitend verchr...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 6

News image

Bevestigingsonderdeel Gereinigd in SURFACLEAN V-149, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005....

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 7

News image

Scharnier uit RVS 304. Gereinigd in SURFASIT D-33/A Kathodisch gelakt in ALPHACLAD LB 90

Read more

Welkom bij Hawking Benelux BV

Zo bereikt u ons!

Passiveringen


PROSEAL XZ-111

PROSEAL XZ-111 behoort tot de allerbeste chroom(III) blauwpassiveringen die de markt worden aangeboden en is geschikt voor zinkneerslagen verkregen uit zowel thermische, zure als alkalische zinkbaden en kan worden toegepast in zowel rek- als trommelinstallaties. PROSEAL XZ-111 kenmerkt zich door het mooie, egale frisse blauwe uiterlijk, de geringe aanzet, het lage verbruik en ook nog eens door de zeer goede corrosieweerstand > 48 uur in de zoutsproeitest volgens DIN 50021 NSS. PROSEAL XZ 111 is ook als 'Dickschicht' passivering te gebruiken waarbij in combinatie met de reactieve seal SURFASEAL WL 60 waarden tot 500 uur tot eerste witte roest in de zoutsproeitest bereikt kunnen worden. Het uiterlijk is een zeer attractieve RVS look! PROSEAL XZ-111 is daarom niet voor niets al vele jaren een absolute bestseller!  In combinatie met het speciale additief  PROSEAL BLACK ADDITIV wordt met PROSEAL XZ-111 én seal SURFASEAL WL 60 de perfekte zwart(III)passivering verkregen.

 
PROSEAL XZ-120

PROSEAL XZ-120 is een chroom(III) blauwpassivering die speciaal ontwikkeld werd voor een optimale bescherming op de snijkanten in combinatie met een hoge corrosieweerstand.  Maar ook als u op zoek bent naar een Dickschicht passivering die bij kamertemperatuur werkt en een prachtige blauwe kleur geeft is PROSEAL XZ-120 het antwoord. PROSEAL XZ-120 geeft in trommelinstallaties buitengewone hoge zoutsproei resultaten die nog aanzienlijk verhoogt worden door toepassing van de topcoat SURFASEAL WL-40.

 
PROSEAL XZ-130

PROSEAL XZ-130 is Kiesow Dr Brinkmann nieuwste ontwikkeling op het gebied van blauwpassiveren. PROSEAL XZ-130 werd ontwikkeld om tegemoet te komen aan de eis van de automobielindustrie voor kleurbehoud en corrosiebescherming na 24 uur temperen bij 120 oC. PROSEAL XZ-130 kenmerkt zich verder door de zeer goede kleurbestendigheid over een breed werktraject en maakt deze passivering dan ook zeer geschikt voor het passiveren van grotere series en draadartikelen waar het op een constante kleur aankomt. Door de speciale samenstelling van PROSEAL XZ-130 is deze passivering niet bijzonder gevoelig voor oplopende ijzer- en zinkconcentraties. PROSEAL XZ-130 is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een van de best verkochte passiveringen uit het Kiesow Dr. Brinkmann programma.

 
PROSEAL CF 270

PROSEAL CF 270 is een cobalt vrije chroom(III) passivering die op galvanische zinklagen een glanzend blauwe passiveerlaag vormt. PROSEAL CF 270 kan ingezet worden in hang- en trommelinstallaties. Door de hoge pH waarde waarmee gewerkt kan worden wordt er slechts een zeer geringe hoeveelheid zink opgelost tijdens het passiveren. PROSEAL CF 270 heeft een lange standtijd door de toevoeging van een speciale ijzerinhibitor. Met PROSEAL CF 270 kan tevens een zeer hoge corrosiebescherming volgens DIN 50021 gehaald worden dat nog aanzienlijk verbeterd kan worden door toevoeging van PROSEAL ADDITIV NP. 

 
PROSEAL MG 3

PROSEAL Mg 3 is een chroom(III) passivering die speciaal ontwikkeld werd voor het behandelen van magnesium en de legeringen ervan. PROSEAL Mg 3 kan echter ook ingezet worden voor het passiveren van galvanische zinklagen, zamak en aluminium en is daarbij geschikt voor gebruik in zowel hang- als trommelinstallaties. PROSEAL Mg 3 vormt daarbij een goede hechtgrond voor verdere lakbewerkingen.

 
PROSEAL U 20/F

PROSEAL U-20/F is de klassieke chroom (VI) geelpassivering die zich kenmerkt door een mooie irisering en de hoge corrosiebescherming. In de zoutsproeitest volgens DIN 50021 worden daarbij waarden van 250 uur tot eerste witte roest bereikt. Met de daarbij zeer geringe aanzet is PROSEAL U-20/F daarom niet alleen een zeer goede maar vooral ook een uiterst economische passivering.

 


HAWKING Benelux BV
Willem-Alexanderlaan 5
NL - 5263 AZ Vught

Tel   : +31 (073) 656 52 32

KvK 's-Hertogenbosch: 17 20 52 17
BTW nr. NL818061492B01

...