HAWKING Benelux B.V.
prev
next

APPLICATIE VOORBEELD 1

News image

Magnesium onderdeel anodisch gelakt met ANOCLAD XL BLACK

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 2

News image

Vloerenwisser. Gereinigd met EKASIT 028, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005. Zuur verz...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 3

News image

Gesinterd staal. Gereinigd in SURFACLEAN 900. Zink gefosfateerd in SURFACOTE 333 Kathod...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 4

News image

De verschillende kleuren goud. De getoonde verlichtingsspot werd hoogglanzend vernikkeld ...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 5

News image

Hoofdsteuntje automobiel Hoogglanzend vernikkeld met ORION 4000 GG. en aansluitend verchr...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 6

News image

Bevestigingsonderdeel Gereinigd in SURFACLEAN V-149, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005....

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 7

News image

Scharnier uit RVS 304. Gereinigd in SURFASIT D-33/A Kathodisch gelakt in ALPHACLAD LB 90

Read more

Welkom bij Hawking Benelux BV

Zo bereikt u ons!

Sinds kort op de markt


ALPHACLAD CHROMISEAL (februari 2013)

ALPHACLAD CHROMISEAL  is HAWKING nieuwste ontwikkeling op het gebied van anodisch elektrolytisch lakken en werd speciaal ontwikkeld op het nabehandelen van galvanische chroom(III) lagen om de corrosiebescherm enorm te verbeteren. ALPHACLAD CHROMISEAL lagen hebben een zeer dunne laag, zijn zeer transparant en vertonen een mooie vloei.

 
ALPHACLAD DV 1339 BLACK (november 2012)

Het elektrolytische, kathodische ALPHACLAD DV 1339 BLACK  proces is HAWKING vervolg op het succesvolle ALPHACLAD SUPERHARP C+ proces! ALPHACLAD DV 1339 BLACK is zeer tolerant tegen ijzer en maakt het proces bij voorkeur geschikt voor toepassing op holvormige voorwerpen! Het proces kenmerkt zich verder door de goede bescherming op snijkanten. ALPHACLAD DV 1339 BLACK is geschikt voor aluminium, nabehandelde stalen oppervlakten of gepassiveerde verzinkte oppervlakten.

 
ALPHACLAD XL 6000 CLEAR (mei 2012)

Het elektrolytische, kathodische ALPHACLAD XL 6000 CLEAR proces is HAWKING allernieuwste ontwikkeling daar waar chemische resistentie (acetone en mierezuurtest) van doorslaggevend belang zijn! ALPHACLAD XL 6000 CLEAR scheidt zeer heldere, transparante laklagen af die een uitstekende flow tonen! Bij voorkeur geschikt voor toepassing in de meubelbeslag industrie!

 
AZUR HT-4 BF (19 januari 2012)

AZUR HT-4 BF is  Kiesow Dr. Brinkmann ontwikkeling op het gebied van boorzuurvrij zwakzuur verzinken en is gebaseerd op het zeer robuuste en succesvolle AZUR HT-4 proces! Het AZUR HT-4 BF kent daarom een hoge uitolie temperatuur, is AOX vrij, is niet brandbaar en geeft uiterst duktiele hoogglanzende zinkneerslagen! Het AZUR HT-4 BF is geschikt voor zowel hang- als trommelinstallaties en laat zich eenvoudig met alle PROSEAL producten passiveren.

 
PFOS vrij tenside PROQUEL OF (21 juni 2010)

PROQUEL OF is een speciaal ontwikkeld PFOS vrij en schuimend tenside voor toepassing in hard- en sierchroombaden, passiveringen en beitsen. De CrO3 concentratie in de afgezogen lucht daalt daarbij onder de toegestane MAK waarde zodra de oppervlaktespanning van het procesbad onder 30 mN/m daalt. PROQUEL OF vormt daarbij een gesloten schuimdeken. PROQUEL OF kent door de chemische en thermische bestendigheid een laag verbruik.

 
PROSEAL BLACK ADDITIV (25 februari 2013)

PROSEAL BLACK ADDITIV is Kiesow Dr. Brinkmann nieuwste ontwikkeling op het gebied van zwart(III) passiveren. PROSEAL BLACK ADDITIEF wordt in combinatie gebruikt met PROSEAL XZ-111 en SURFASEAL WL 60 om een diepzwart uiterlijk te geven. De zoutsproei resultaten zijn daarbij zeer goed te noemen en voldoen aan de door de automobiel gestelde eisen! SURFASEAL WL 60 heeft het grote voordeel dat het zogeheten 'laatste druppeleffekt' niet noemenswaardig optreedt.

 
PROSEAL CF 270 (14 augustus 2012)

PROSEAL CF 270 is de nieuwste Kiesow Dr. Brinkmann ontwikkeling op het gebied van cobaltvrij blauw passiveren. PROSEAL CF 270 kenmerkt zich door de lage aanzet, egaal blauw uiterlijk, normale praktijktemperatuur en zeer hoge corrosiebescherming. Ook in trommelinstallaties!

 
PROSEAL XZ-130 (3 juni 2010)

PROSEAL XZ-130 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van driewaardig blauw passiveren. Deze passivering kenmerkt zich door het brede werktraject waarin een constante kleur verkregen wordt zonder dat daarbij gebruik gemaakt wordt van kleurstoffen! De ideale oplossing voor grote productie series en gepuntlaste draadartikelen. Niet gevoelig voor een oplopend ijzergehalte. Vraag via het nevenstaande contactformulier documentatie aan of bel gewoon even op!

 
SURFACLEAN 995 (6 september 2012)

SURFACLEAN 995 is een boraatvrije afkookontvetting speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige verontreinigen polijstpasta's en bewerkingsoliën. De hydrofobe film die achterblijft laat zich in een verdere milde ontvetting eenvoudig verwijderen. SURFACLEAN 995 laat na droging geen storende zoutresten achter. Gepolijst messing en aluminium worden door SURFACLEAN 995 niet aangetast!

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2

HAWKING Benelux BV
Willem-Alexanderlaan 5
NL - 5263 AZ Vught

Tel   : +31 (073) 656 52 32

KvK 's-Hertogenbosch: 17 20 52 17
BTW nr. NL818061492B01

...