HAWKING Benelux B.V.
prev
next

APPLICATIE VOORBEELD 1

News image

Magnesium onderdeel anodisch gelakt met ANOCLAD XL BLACK

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 2

News image

Vloerenwisser. Gereinigd met EKASIT 028, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005. Zuur verz...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 3

News image

Gesinterd staal. Gereinigd in SURFACLEAN 900. Zink gefosfateerd in SURFACOTE 333 Kathod...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 4

News image

De verschillende kleuren goud. De getoonde verlichtingsspot werd hoogglanzend vernikkeld ...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 5

News image

Hoofdsteuntje automobiel Hoogglanzend vernikkeld met ORION 4000 GG. en aansluitend verchr...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 6

News image

Bevestigingsonderdeel Gereinigd in SURFACLEAN V-149, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005....

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 7

News image

Scharnier uit RVS 304. Gereinigd in SURFASIT D-33/A Kathodisch gelakt in ALPHACLAD LB 90

Read more

Welkom bij Hawking Benelux BV

Zo bereikt u ons!

Sproei ontvettingen


MEER EKASIT & SURFACLEAN SPROEI ONTVETTINGEN

De onderstaande vermelde EKASIT & SURFACLEAN sproei ontvettingen vormen slechts een kleine selektie uit het totale aanbod waarmee een groot gedeelte van de markt op het gebied van  het industrieel sproei ontvetten  bereikt wordt.  Uw gewenste of ideale ontvettingsproduct staat er niet bij of u wilt meer informatie over de beschreven ontvettingen? Spreek ons hierop aan via het nevenstaande contactformulier.  Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op en danken u tevens voor het bezoeken van deze site.

 
EKASIT Spray 1440/F

EKASIT Spray 1440/F is een  vloeibare silicaatvrije sproei ontvetting die ontwikkeld werd voor het verwijderen van olie en vet.  EKASIT Spray 1440/F is geschikt voor het reinigen van alle metalen, kunststof en glas. Metaal wordt daarbij niet aangetast.  Op staal geeft EKASIT 1440/F een tijdelijke corrosiebescherming.  EKASIT Spray 1440/F bevat geen complexvormers en is daarnaast laagschuimend zelfs bij lage temperatuur en hoge sproeidruk. De ingebouwde tensiden en emulgatoren zijn biologisch afbreekbaar. Er rust geen enkele gevarenklasse op het gebruik van EKASIT Spray 1440/F!

 
EKASIT AL 45/F

EKASIT AL 45/F is een vloeibare, zwak alkalische, silicaatvrije sproei ontvetting die specifiek werd ontwikkeld voor het verwijderen van olie en vetten. EKASIT AL 45/F is daarbij geschikt voor het reinigen van alle metalen. Aluminium wordt niet aangetast. Toegepaste emulgatoren en tensiden zijn biologisch afbreekbaar. EKASIT AL 45/F is laag schuimend.

 
SURFACLEAN 637

SURFACLEAN 637 is een zwak alkalische sproei ontvetting die metalen oppervlakten voor het zink fosfateren niet alleen reinigt maar ook aktiveert.  SURFACLEAN 637  werd daarbij ontwikkeld voor het verwijderen van olie, vet en restanten die tijdens de bewerking ontstonden.  SURFACLEAN 637 bevat geen complexvormers en vertoont een zeer goede afspoelbaarheid. Nadien gevormde zinkfosfaatlagen vertonen een zeer gelijkmatige en fijne kristalstruktuur dat de hechting van een volgende laklaag bevordert.  Alle toegepaste emulgatoren en tensiden zijn biologisch afbreekbaar.

 
EKASIT Spray 1780

EKASIT Spray 1780 is een alkalische, silicaatvrije sproei ontvetting die specifiek werd ontwikkeld voor het verwijderen van zelfs de meest hardnekkigste oliën en vetten op staal. Dit maakt EKASIT Spray 1780 buitengewoon geschikt voor het ontvetten van plaatwerk. Alle toegepaste emulgatoren en tensiden zijn biologisch afbreekbaar.

 


HAWKING Benelux BV
Willem-Alexanderlaan 5
NL - 5263 AZ Vught

Tel   : +31 (073) 656 52 32

KvK 's-Hertogenbosch: 17 20 52 17
BTW nr. NL818061492B01

...