HAWKING Benelux B.V.
prev
next

APPLICATIE VOORBEELD 1

News image

Magnesium onderdeel anodisch gelakt met ANOCLAD XL BLACK

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 2

News image

Vloerenwisser. Gereinigd met EKASIT 028, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005. Zuur verz...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 3

News image

Gesinterd staal. Gereinigd in SURFACLEAN 900. Zink gefosfateerd in SURFACOTE 333 Kathod...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 4

News image

De verschillende kleuren goud. De getoonde verlichtingsspot werd hoogglanzend vernikkeld ...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 5

News image

Hoofdsteuntje automobiel Hoogglanzend vernikkeld met ORION 4000 GG. en aansluitend verchr...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 6

News image

Bevestigingsonderdeel Gereinigd in SURFACLEAN V-149, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005....

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 7

News image

Scharnier uit RVS 304. Gereinigd in SURFASIT D-33/A Kathodisch gelakt in ALPHACLAD LB 90

Read more

Welkom bij Hawking Benelux BV

Zo bereikt u ons!

Specialties


MEER SPECIALE PROCESSEN

De onderstaande vermelde speciale processen vormen slechts een kleine selektie uit het totale  aanbod waarmee tevens een groot gedeelte van de markt bereikt wordt.  Uw gewenste of ideale product staat er niet bij of u wilt meer informatie over de beschreven processen? Spreek ons hierop aan via het contactformulier.  Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op en danken u tevens voor het bezoeken van deze site.

 
SURFA-Säure SP

SURFA-Säure SP is een uniek beitsproduct dat ontwikkeld werd om in sproei installaties de oxidehuid, gevormd op de snijkanten door zuurstof laseren, te verwijderen. Géén slechte hechting meer van een navolgende lakbewerking is het resultaat!  In combinatie met RM 552 wordt daarbij voorkomen dat er roestvorming op de stukken gevormd wordt. SURFA-Säure SP wordt al vele jaren zeer succesvol bij klanten ingezet. SURFA-Säure SP is tevens zeer geschikt voor het reiningen van giet aluminium en zamak stukken!

 
SURFA-Säure I
SURFA-Säure I is een zuur reinigend beitsproduct dat ontwikkeld werd om sproei installaties te reinigen. Aan SURFA-Säure I is een beits inhibitor toegevoergd die het risico van aantasting tot een minimum beperkt.
 
SURFASEAL 100

SURFASEAL 100 is een concentraat dat, vermengd met water, een zeer stabiele olie emulsie vormt. SURFASEAL 100 geeft daarbij een zeer goede corrosiebescherming op zowel gefosfateerde als niet-gefosfateerde metaaloppervlakten. In kombinatie met een SURFACOTE zinkfosfatering (b.v. SURFACOTE 480) worden waarden tot > 200 uren zoutsproeitest volgens DIN 50021 bereikt. SURFASEAL 100 bevat géén chloride verbindingen, droogt snel op en kleeft niet.

 
SURFASEAL 440

SURFASEAL 440 is Kiesow Dr. Brinkmann nieuwste ontwikkeling op het gebeid van fosfaatvrij passiveren. SURFASEAL 440 is geschikt voor toepassing op aluminium, staal en verzinkt materiaal en is inzetbaar in zowel rek- als trommelinstallaties. De conversielagen die ontstaan liggen in het nanometer bereik en geven een zeer goede hechting aan een volgende lakbewerking. SURFASELAL 440 bevat geen amine-, chroom- of nitrietverbindingen. SURFASEAL 440 bezit  de QUALICOAT certificering nr. A-094. SURFASEAL 440 wordt in de praktijk tevens toegepast voor producten die een  QUALISTEELCOAT certificering vereisen. 

 
EKASIT 66

EKASIT 66 is een zeer krachtig snel werkend reinigingsmiddel dat in combinatie met EKASIT CA gebruikt wordt om fosfateerinstallaties te reinigen. Geen loskoppelen en wegbrengen van de warmtewisselaars meer maar gewoon in by-pass aansluiten!  Zeer laag verbruik!

 
RM 552

RM 552 wordt toegepast om roestvorming tijdens een productiestilstand in zowel ijzer- als zinkfosfateerinstallaties te voorkomen. RM 552 kan daarbij zowel in de spoelingen als fosfateerbaden gedoseerd worden. RM 552 wordt vaak in combinatie met SURFA-Säure SP gebruikt.

 
SURFACLEAN N-1000

Als loonbedrijf heeft u niet altijd in de hand welke oliën en vetten en vooral in welke mate deze op producten worden aangeleverd. Hierdoor kan de ontvettende werking van uw ijzerfosfatering snel achteruit lopen. SURFACLEAN N-1000 is de oplossing voor dit probleem. Dit zeer krachtige concentraat verbetert de ontvettende werking van elke SURFASIT ijzerfosfatering enorm. Een geringe dosering is daarbij reeds voldoende.

 
XB 356

XB 356 is een buitengewoon krachtig product en dient om schuimkragen op tal van procesbaden te doen verdwijnen. Hiertoe dient XB 356 1 op 10 met water verdund te worden. Het verbruik van XB 356 is daarom uiterst gering. .

 

 


HAWKING Benelux BV
Willem-Alexanderlaan 5
NL - 5263 AZ Vught

Tel   : +31 (073) 656 52 32

KvK 's-Hertogenbosch: 17 20 52 17
BTW nr. NL818061492B01

...