HAWKING Benelux B.V.
prev
next

APPLICATIE VOORBEELD 1

News image

Magnesium onderdeel anodisch gelakt met ANOCLAD XL BLACK

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 2

News image

Vloerenwisser. Gereinigd met EKASIT 028, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005. Zuur verz...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 3

News image

Gesinterd staal. Gereinigd in SURFACLEAN 900. Zink gefosfateerd in SURFACOTE 333 Kathod...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 4

News image

De verschillende kleuren goud. De getoonde verlichtingsspot werd hoogglanzend vernikkeld ...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 5

News image

Hoofdsteuntje automobiel Hoogglanzend vernikkeld met ORION 4000 GG. en aansluitend verchr...

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 6

News image

Bevestigingsonderdeel Gereinigd in SURFACLEAN V-149, beitsontvetter OMEGA en EKASIT 2005....

Read more

APPLICATIE VOORBEELD 7

News image

Scharnier uit RVS 304. Gereinigd in SURFASIT D-33/A Kathodisch gelakt in ALPHACLAD LB 90

Read more

Welkom bij Hawking Benelux BV

Zo bereikt u ons!

KTL lakken


ALPHACLAD ECoat PROCESSEN

De ALPHACLAD range staat voor een hoge chemische resistentie waaronder het voldoen aan de internationaal gestandariseerde aceton test. De ALPHACLAD laksystemen werden ontwikkeld als een 'high build' systeem waar bij een minimale laagdikte vanaf circa 12 micron een maximale bescherming op de snijkanten gevraagd wordt. Tijdens het moffelen verkleuren de meeste ALPHACLAD laklagen niet. De ALPHACLAD technologie is tevens zeer geschikt voor de zogeheten 'opaque' bedekking waarbij de ondergrond niet mag doorschijnen zoals bij de kleuren zwart, geel, groen, wit en grijs. Onderstaand zijn de meest toegepaste processen vermeld uitgaande van de transparente versie.

 
ALPHACLAD XL 6000 CLEAR

Het elektrolytische, kathodische ALPHACLAD XL 6000  CLEAR proces is de top daar waar chemische resistentie (aceton- en mierezuurtest) het allerbelangrijkste is! De verkregen lagen zijn uiterst helder en vertonen een zeer goede vloei. ALPHACLAD XL 6000 CLEAR is dan ook de eerste keus daar waar het om deur- en meubelbeslag gaat!

 
ALPHACLAD CHROMISEAL

Het elektrolytische, anodische ALPHACLAD CHROMISEAL proces werd speciaal ontwikkeld om galvanische chroom(III) lagen te voorzien van een dunne, transparante 'high gloss, high flow' laklaag om de weerstand tegen zoutsproei- en Kesternichtest enorm te verhogen! Bij de ontwikkeleing van het ALPHACLAD CHROMISEAL proces werd als ondergrond uitgegaan van Kiesow Dr. Brinkmann SAPHIR 2000.

 
ALPHACLAD CB 105

ALPHACLAD CB 105 is Hawking allernieuwste ontwikkeling op het gebied van het uitharden bij lagere temperatuur. Dit maakt ALPHACLAD CB 105 buitengewoon geschikt voor het lakken van gegoten stukken uit ijzer, messing, aluminium, zamak en magnesium. Roodkoperen producten verkleuren tijdens het moffelen niet! Zoals alle ALPHACLAD processen vertoont ALPHACLAD CB 105 daarnaast ook een goede chemische resistentie. ALPHACLAD CB 105 werd ontwikkeld als een 'medium/high build' systeem. Een typische laagdikte range is daarom 12 - 25 micron.

 
ALPHACLAD DV 1339 BLACK

Het ALPHACLAD DV 1339  BLACK proces vormt de ruggegraat voor tal van toepassingen binnen de ALPHACLAD range. Het proces werd ontwikkeld als een 'high build' systeem met een uitstekende chemische resistentie en een zeer goede bedekking op de kanten zoals b.v. door de automobielindustrie gevraagd wordt.  Typische laagdikten zijn > 15 mikron wat het proces zeer geschikt maakt voor buitentoepassing. ALPHACLAD DV 1339 BLACK heeft een uitstekende tolerantie tegen ijzer wat het proces uitermate geschikt maakt voor het lakken van buismateriaal.

 
ALPHACLAD HDX-C

Het ALPHACLAD HDX-C werd ontwikkeld als een algemeen toepasbaar 'medium build' lakproces. Het proces heeft een goede corrosiebescherming en vertoont na het moffelen geen verkleuring. Typische laagdikten zijn 10 - 15 micron. ALPHACLAD HDX-C is bij voorkeur geschikt voor het lakken van zilver. De ALPHACLAD HDX-C technologie vormt tevens de basis voor de zwaardere pigmenten zoals wit, groen en geel.

 
DELTACLAD 2500

DELTACLAD 2500 is het kathodische epoxysysteem dat HAWKING de markt aanbiedt. Deze laksystemen worden vooral in de automobiel- en radiatorenindustrie op grote schaal toegepast. Hoewel de corrosiebescherming zeer goed is, is de UV bescherming van deze systemen van mindere kwaliteit zodat deze laksystemen vooralsnog niet op grote schaal als eindlagen toegepast worden. De door Hawking aangeboden polyurethaan technologie is daarom het alternatief indien de laklaag wel als eindlaag dient.

 


HAWKING Benelux BV
Willem-Alexanderlaan 5
NL - 5263 AZ Vught

Tel   : +31 (073) 656 52 32

KvK 's-Hertogenbosch: 17 20 52 17
BTW nr. NL818061492B01

...